Concert al Festival de Guitarra de Quartell amb Thu Le i Jonathan Parkin

Divendres que ve, 30 de Juny a les 20h, a l’Auditori de Quartell, i dins del Festival de guitarra de Quartell, se celebrarà el concert de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina acompanyant als guitarristes Thu Le i Jonathan Parkin, i sota la direcció de Ramón Zacarías Cerdà Ramón.

El Festival de guitarra de Quartell Mestre Joaquín Rodrigo es celebra des de 2015 per iniciativa d’Alfred Feenstra amb el propòsit d’homenatjar la figura de Joaquin Rodrigo amb arrels a La Vall de Segó, i més concretament a Quartell. Ja consolidat, enguany es celebra la seua novena edició, i s’ha convertit en un referent cultural del Camp de Morvedre.

El programa estarà integrat per tres obres del propi director del festival, Alfred Feenstra, orquestrades per Enrique Roel, Romanç a Lima, Desitge volar amb tu i En el espiritu del mestre Rodrigo amb la participació solista de Thu Le i Jonathan Parkin. El concert continuarà amb la interpretació en solitari de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina de la Simfonia en Re Major Op. 18. Núm 4 de Johann Christian Bach. Per a finalitzar el concert, i al costat de la guitarrista Thu Le, es podrà gaudir del Concert per a guitarra i orquestra Op. 56 de Francesco Molino.

L'acte s'ha acabat.

Data

30 juny 2023
Caducat!

Hora

8:00 pm - 9:00 pm

Més informació

Llegir més

Localització

Quartell
Spain,Valencia,46510
X
Codi QR