la_lira_Saguntina_al_Palau _de_les_arts_reina _sofia_valencia

Concert | BSLS | Certamen de Bandes en el Palau de les Arts

LA BANDA SIMFÒNICA DE LA SOCIETAT MUSICAL LIRA SAGUNTINA ACTUARÀ EN EL PALAU DE LES ARTS DE VALÈNCIA EL DIUMENGE 22 D’OCTUBRE, EN EL 43 CERTAMEN DE BANDES DE MÚSICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA. PORTAREM “IN MEMORIAM” AL QUE FORA PRESIDENT DEL MUSICAL, PACO ARIZA.

La Banda Simfònica de la Societat Musical Lira Saguntina, actuarà en el Palau de les Arts de València diumenge que ve, 22 d’octubre, en el 43 Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana que donarà principi les 10.30 h. Com a conseqüència haver guanyat el prestigiós 46 Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València en secció primera el passat mes de maig.

També lamentem profundament la mort de Paco Ariza que fora president de la nostra entitat i que tanta implicació i esforç va dedicar a la nostra Societat, com la finalització de l’edifici del Musical o la dinamització i prestigi de la banda i orquestra. Des de la Societat Musical Lira Saguntina volem mostrar les nostres condolences als seus familiars i amics i recordar per sempre la seua destacable aportació a la cultura, a la música i a la història de la Lira i de Sagunt..

Respecte al certamen del pròxim diumenge a l’auditori del Palau de les Arts, La nostra banda Simfònica Lira Saguntina, en representació de la província de València, concursarà juntament amb la Societat Musical la Pau de Sant Joan d’Alacant i la Societat Musical i Cultural Otobesa de Xèrica. Totes elles guanyadores en primera secció en els respectius certàmens que organitzen les seues diputacions.

Per a fer costat a la nostra banda i gaudir del concert en el Palau de les Arts, han informat des del IVC, a la Societat Musical, que es posaran aquesta setmana entrades gratuïtes a través de la WEB del Institut Valencià de Cultura (IVC) a la disposició de la ciutadania.

Hem d’agrair l’estima i suport constant de la societat saguntina i especialment a les i els socis de la nostra Societat Musical Lira Saguntina, tan rellevant per als músics de la banda i societat i per al nostre director, els quals estan treballant amb il·lusió, implicació i molt sacrifici per a poder aconseguir els millors resultats 43 Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana. I portar amb orgull el nom de la nostra Societat a tots els llocs com ja vam fer en el Certamen de la Diputació de València.

La Lira Saguntina i la música forma part de la història i senyals d’identitat de Sagunt. Contribuïm a cohesionar la nostra societat, a educar en la cultura musical i a difondre i promoure la música com un element significatiu del nostre poble. Per això hem estat declarats BIC i Manifestació Representativa del Patrimoni Cultural Immaterial pel Govern d’Espanya i esperem la col·laboració i participació activa d’entitats privades i públiques en els projectes de la nostra centenària Societat.

certamen_bandes_palau_de_les_arts_valencia

L'acte s'ha acabat.

Data

oct. 22 2023
Caducat!

Hora

10:30 am

Localització

Palau de les Arts
Av. del Professor López Piñero, 1, 46013 València, Espanya
Categoria
X
Codi QR