MÚSICA-A-LA-MARJAL-LIRA-SAGUNTINA

MÚSICA A LA MARJAL

LES BANDES DE MÚSICA DEL CAMP DE MORVEDRE FOMENTEN ACONSEGUIR ELS OBJETIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE.

Dins de les activitats que realitzen les Bandes de Música de la nostra comarca, incloses les seues escoles de música, no podien faltar aquelles relacionades amb el gran repte de la nostra època, que és aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS),  una meta proposada per a tot el nostre planeta per part de l’Organització de Nacions Unides (ONU) amb un període temporal que  finalitza l’any 2030.

Dels 17 ODS contemplats en el projecte, les nostres bandes volen potenciar els marcats amb els números 4 i 13, en concret, garantir  una educación  inclusiva, equitativa  i  de  qualitat  i  promoure  oportunitats  d’aprenentatge  durant  tota  la  vida  de  tots  (4)  i  adoptar  mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes(13).

L’activitat comarcal promoguda per La Junta Comarcal del Camp de Morvedre de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana el próxim día 10 de Juny, está orientada als alumnes de les seues escoles i es un reflexe d’aqueta voluntat. Tot això, a més,  al voltant de la celebració el 5 de juny del dia Mundial del Medi Ambient. El lloc de celebració serà a la “Casa Penya” a Sagunt en la  zona de la marjal Almenará‐Almardà, per a posar en valor una de les zones més amenaçades de la nostra comarca.  Els alumnes gaudiran el matí primer amb una Xarrada de Conscienciació Medi Ambiental i un Passeig per la Marjal que impartiran els  voluntaris d’Acció Ecologista Agro Morvedre. Després tindrá lloc un Taller de Percussió Corporal amb els professors David Messeguer  Royo i Raúl Domenech Rubio.  En l’activitat es té previst que participen més de 70 alumnes de totes les escoles de música de la comarca i directius de les respectives  societats musicals. A més s’espera comptar amb la presència de la Presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat  Valenciana Daniela González que, en la previa, ha lloat la iniciativa.

Les activitats comarcals compten amb el suport de la Conselleria d’Educació i Cultura i de l’Institut Valencià de Cultura. A més aquesta  activitat també a comptat amb la col∙laboració de l’Ajuntament de Sagunt, l’Ajuntament de Canet d’en Berenguer, la Mancomunitat  de les Valls i la Mancomunitat de la Baronia.

PROGRAMA

10:10h. Benvinguda.

10:10h a 11:10h Xarrada de Conscienciació Medi Ambiental i Passeig per la Marjal.

11:10h a 11:30h Esmorzar (portar entrepà de casa, l’aigua es donarà per l’organització).

11:30 a 12:30h Taller de Percussió Corporal amb els professors David Messeguer Royo i Raúl Domenech Rubio.

12:30h a 13:00h Actuació Conjunta dels Alumnes per finalitzar activitat.

L'acte s'ha acabat.

Etiquetes:

Data

10 juny 2023
Caducat!

Hora

10:00 am - 1:00 pm

Localització

Casa Penya
Avinguda d'Europa, 1, 46529 Quartell, Valencia, Espanya
Categoria
X
Codi QR