La Societat Musical Lira Saguntina celebra Santa Cecília amb concerts i activitats

La centenària Societat Musical Lira Saguntina presenta un ampli programa d’activitats per celebrar SANTA CECÍLIA. A banda dels concerts de les agrupacions de la Societat, la programació es completa amb xarrades, campionats de Bolot, cercavila per recollir als nous músics de les agrupacions i celebrar la festivitat de la Patrona dels Músics, Santa Cecília. Per concloure en el tradicional ball al Saló Social.

El dissabte, 12 de novembre a les 19 hores, dirigit per Daniel Olmos, concert oferit per la Banda Simfònica Lira Saguntina amb un repertori que inclou obres de compositors arrelats a la nostra societat com és José Sanchis Cuartero, David Gómez Ramírez, Manuel Martínez Chordà i altres autors clàssics. Durant l’acte es lliuraran les medalles d’honor que concedeix la Societat als socis que compleixen cinquanta anys de pertinença a l’entitat.

Prèviament, el divendres 11 de novembre, a les 19 hores, gaudirem del concert de les Agrupacions Juvenils amb l’actuació de la Banda Juvenil Lira Saguntina dirigida per Manolo Tarazona i la Jove Orquestra Lira Saguntina dirigida per sota la batuta del director Ramón Zacarías Cerdà.

El dissabte 19 de novembre, també a les 19 hores serà el torn de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina. Un concert molt especial homenatge al mestre Mario Monreal. Un concert a dos pianos i orquestra amb composicions de W. A. Mozart i del compositor saguntí Joan Enric Canet Todolí que farà estrena en primícia a Espanya del seu concert en Re menor per a piano i orquestra Op. 54. Aquest concert comptarà amb tres destacats pianistes saguntins com Juan Francisco Castillo, Salvador Garcia Raro i Omar Vilata.

Tots els concerts són gratuïts fins a omplir aforament.

 

El dia 23 de novembre, a les 18.30 hores, es farà una xarrada a càrrec de Vicent Vaya sobre el mestre Rodrigo en la Sala Enric Campos.

A més a més, se celebrarà un Campionat Internacional de Bolot amb un substanciós premi pel guanyador que consisteix en un fantàstic viatge de cap de setmana amb allotjament i desdejuni inclòs. Tot amb el suport de Caixa Popular. La final serà el divendres 25 de novembre en el Saló Social de l’entitat.

El dia 26 de novembre serà la replegada dels nous músics de les diferents agrupacions i celebració de Santa Cecília amb una cercavila al matí.

Finalment, el mateix dia 26 de novembre serà el tradicional ball de Santa Cecília al Saló Social del Musical a càrrec del Duo Harlem. Per apuntar-se cal passar per la seu social de l’entitat.

Amb molta il·lusió d’aquest renovat projecte, esteu convidats i convidades als concerts i activitats previstes en un any on s’han inclòs peces molt emotives en els programes de persones que han sigut història i part important de la Societat Musical Lira Saguntina. Concerts que estan dins de la programació de la Tardor del departament de Cultura de l’ajuntament de Sagunt.

Seguix-nos

Notícies relacionades