L’Orquestra Simfònica Lira Saguntina homenatjarà al mestre Mario Monreal amb un concert per Santa Cecíla

Després del sensacional concert que és va celebrar el passat dissabte, 12 de novembre, dirigit per Daniel Olmos, oferit per la Banda Simfònica Lira, continuen els concerts i actes de l’entitat.

Aquest dissabte 19 de novembre, també a les 19 hores, serà el torn de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina. Un concert molt especial homenatge al Mestre saguntí Mario Monreal. Un concert a dos pianos i orquestra amb composicions de W. A. Mozart i del compositor saguntí Joan Enric Canet Todolí que estrenarà en primícia a Espanya del seu concert en Re menor per a piano i orquestra Op. 54. Aquest concert comptarà amb tres destacats pianistes saguntins de la talla de Juan Francisco Castillo, Salvador Garcia Raro i Omar Vilata.

A més dels concerts són gratuïts fins a omplir aforament, recordem que també es desenvoluparan altres activitats:

El dia 23 de novembre, a les 18.30 hores, es farà una xarrada a càrrec de Vicent Vaya sobre el mestre Rodrigo en la Sala Enric Campos.

A més a més, se celebrarà un Campionat Internacional de Bolot amb un substanciós premi pel guanyador que consisteix en un fantàstic viatge de cap de setmana amb allotjament i desdejuni inclòs. Tot amb el suport de Caixa Popular. La final serà el divendres 25 de novembre en el Saló Social de l’entitat.

El dia 26 de novembre serà la replegada dels nous músics de les diferents agrupacions i celebració de Santa Cecília amb una cercavila al matí.

Finalment, el mateix dia 26 de novembre serà el tradicional ball de Santa Cecília al Saló Social del Musical a càrrec del Duo Harlem. Per apuntar-se cal passar per la seu social de l’entitat.

La centenària Societat Musical Lira Saguntina presenta així un ampli programa d’activitats per celebrar SANTA CECÍLIA. A banda dels concerts de les agrupacions de la Societat, la programació es completa amb xarrades, campionats de Bolot, cercavila per recollir als nous músics de les agrupacions i celebrar la festivitat de la Patrona dels Músics, Santa Cecília. Per concloure en el tradicional ball al Saló Social.

Amb molta il·lusió d’aquest renovat projecte, esteu convidats i convidades als concerts i activitats previstes en un any on s’han inclòs peces molt emotives en els programes de persones que han sigut història i part important de la Societat Musical Lira Saguntina. Concerts que estan dins de la programació de la Tardor del departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt.

Per últim, cal dir que per motiu de les pluges del passat divendres 11 de novembre, els concerts de les Agrupacions Juvenils amb l’actuació de la Banda Juvenil Lira Saguntina dirigida per Manolo Tarazona i la Jove Orquestra Lira Saguntina dirigida per sota la batuta del director Ramón Zacarías Cerdà va tindre que ajornar-se per celebrar-se en pròximes dates.

Seguix-nos

Notícies relacionades