L’Orquestra Simfònica Lira Saguntina i la Coral interpretarà el concert de Nadal dissabte que ve

La delegació de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt programa el concert de Nadal de la Societat Lira Saguntina per a dissabte que ve, 17 de desembre, a partir de les 19.00 hores, a l’Auditori Joaquín Rodrigo.

Els amants de la música tindran l’oportunitat d’assistir, com tots els anys, al concert de Nadal de l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina, dirigida per Ramón Zacarías Cerdà Ramón, i la Coral Benicalaf de Les Valls, dirigida per Manuel Chust Gallart. El concert és apte per a tots els públics i l’entrada és gratuïta i lliure fins a completar aforament.

El programa per a esta cita es basa en l’obra d’Antonio Vivaldi (1678-1741). La trobada començarà amb el concert per a cordes en Sol menor RV 156 (1701) (c.a. 8’), amb les composicions Allegro, Adagi Allegro. Seguidament, continuarà amb Gloria en Re Major Rv. 589 (45’) (1713), amb les cançons Gloria in excelsis Deo, Et in terra pax hominibus, Laudamus te, Gratias agimus tibi, Propter magnam gloriam, Domine Deus, Domine Fili Unigenite, Domine Deus, Agnus Dei, Qui tollis peccata mundi, Qui sedes ad dexteram Patris, Quoniam tu solus sanctus i, per últim, Cum Sancto Spiritu.

Seguix-nos

Notícies relacionades