La Banda de la Lira Saguntina ha estat seleccionada per al per al 46 certamen de bandes de música de la Diputació de València.

 

Des de la Societat Musical Lira Saguntina tenim el plaer d’anunciar que la nostra Banda Simfònica ha estat seleccionada per a participar al 46 Certamen de Bandes de Música de la Diputació de València en la Secció Primera.

La resta de bandes que formen part de la secció primera del concurs són la banda de La Armónica de San Antonio de Requena i la Primitiva d’Albaida ‘El Gamell’.

Des de la nostra centenària societat estem molt il·lusionats i contents de tornar a un certamen competitiu de bandes després de 34 anys. Som conscients de la responsabilitat que suposa, però tenim molta confiança en la qualitat i implicació dels nostres músics per participar ni menys ni més, en primera categoria dins d’un certamen tan potent i carismàtic com el de la Diputació de València.

Els concerts seran el 6 de maig de 2023 l’Auditori Antonio Cabeza de Paterna. La secció quarta es realitzarà al matí i la secció primera de vesprada.

Seguix-nos

Notícies relacionades