LA SOCIETAT MUSICAL LIRA SAGUNTINA CELEBRA SANTA CECÍLIA AMB CONCERTS I ACTIVITATS

La Societat Musical Lira Saguntina, celebra SANTA CECÍLIA 2023 amb diversos concerts i actes.

El pròxim dissabte, 11 de novembre, a les 19 hores, l’Orquestra Simfònica Lira Saguntina dirigida per Ramón Zacarias Cerdà Ramón a l’auditori Joaquín Rodrigo de Sagunt, oferirà un concert molt especial amb obres d’insignes saguntins com el mestre Palanca Villar, Joaquín Rodrigo i altres autors d’àmbit nacional i internacional com B. Britten o Francisco Alonso, entre d’altres.

Prèviament, el divendres, 10 de novembre, a les 19.00 hores, tindrà lloc els concerts de les agrupacions juvenils de la nostra entitat que són un valor essencial dins del projecte educatiu i musical de la nostra Societat.

El dissabte, 18 de novembre, a les 19 hores, dirigida per Daniel Olmos Herrero, la Banda Simfònica de la Lira Saguntina realitzarà el tradicional concert de Santa Cecília amb obres de gran transcendència dins del repertori bandístic i que fan menció a la trajectòria històrica de la nostra banda. Actualment, gràcies a la implicació, sacrifici i sentit artístic dels seus músics i el seu director, estem d’enhorabona, ja que la nostra Banda ha demostrat ser una de les millors de la Comunitat i per la qual cosa, de l’estat, deixant aquest 2023, una empremta inesborrable en la història de la ciutat de Sagunt. Aquest any, s’han obtingut dos Primers Premis tant en els 43 Certament de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana com en el 46 Certamen de Bandes de Diputació de València amb Menció d’Honor.

Finalment, el diumenge 26, celebrarem Santa Cecília amb una cercavila per la ciutat i la tradicional missa.

Durant el concert del dia 18 de novembre, es lliuraran les medalles de reconeixement als socis que compleixen 50 anys de fidelitat amb la Societat Musical Lira Saguntina, així com la incorporació dels nous membres de les agrupacions a la seua banda o orquestra, en funció del concert que li pertoque.

Per altra banda, tots els concerts es realitzaran in Memoriam a la figura de Francisco Ariza Tarazona, que va ser president de l’entitat i ens va deixar recentment i a qui tenim present en el record.

Des de la Junta Directiva:

“Volem agrair el suport incondicional que ens han prestat els socis, membres de les agrupacions i totes les persones que estimen la nostra centenària Societat i la música durant aquest any, suport que ha estat clau per a la consecució de les metes aconseguides en els dos certàmens que hem assistit. La nostra més sincera enhorabona pel treball assolit.

Gràcies a totes i tots, continuarem endavant perquè la Lira Saguntina arribe a cotes més altes però, no sols en el terreny musical sinó també en l’humà i en el social.

Esteu convidats i convidades als concerts i activitats de Santa Cecília i recordeu, tots els concerts són gratuïts fins a omplir aforament”.

Seguix-nos

Notícies relacionades