Música al Port amb l’Orquestra i la Banda Simfònica Lira Saguntina

La programació del Festival Música al Port 2022 continua este cap de setmana amb el concert en el qual actuaran l’Orquestra Simfònica i la Banda Simfònica de la societat musical Lira Saguntina. Tindrà lloc este divendres, 1 de juliol, als Jardins del Centre Cívic Antic Sanatori del Port de Sagunt a les 23 h. El concert està organitzat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt, amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana i l’Institut Valencià de Cultura. L’entrada és gratuïta.

La primera part del concert la interpretarà l’Orquestra Simfònica, dirigida per Ramón Zacarías Cerdà Ramón i, la segona interpretada per la Banda Simfònica serà dirigida per Daniel Olmos. En la primera part, s’interpretaran Obertura de Poeta y Aldeano (1846)  de Franz von Suppé (Split, 1819- Viena, 1895); Intermezzo de Cavalleria Rusticana (1890) de Pietro Antonio Stefano Mascagni (Livorno, 1863- Roma, 1945); Grease (1978) de John Farrar (Melbourne, 1946); New York New York (1977) de John Kander (Kansas, 1927) i  Fame (1980) de Michael Gore (New York, 1951).

En la segona part, s’interpretarà el pasdoble Fina Blasco de  Rafael Talens; Tierra Mítica de Bernardo Adam Ferrero (I Arco MediterráneoII Nocturno y danza en las noches de plenilunioIII El marIV La tierra bendecida)L’arlésienne suite n° 2 de G. Bizet i, per últim, Pepita Greus de Pascual Pérez Chovi.

Seguix-nos

Notícies relacionades